Noita vasikoitten kuvia ei ole tullut tänä kesänä tänne blogiin laitettua. Tänään rämpsin kuvia urakalla ja tässäpä tämän kesän vasikkasatoa

Vasemmalta oikealle rivissään Helle, Histamiini, Hurmuri, Hurja ja Hulta. Helle on tämän kesän nuorin vasikka, syntyi 1.7. ja on tuon meidän Armin ensimmäinen vasikka ja hyvin on sen hoitanut.

Hurja on Ämpyrin sonnivasikka. Hurja oli melkein heti synnyttyään lähtenyt karkuteille, ja taisipa pikkusonni olla melkein vuorokauden kateissa. Sitä etsittiin kissojen ja koirien kanssa hehtaarien alueilta, kunnes lopulta löytyi konehallista lumilingon sisältä nukkumasta. Nälkä pikkuisella oli kova..

Maaliskuulla syntynyt Hurma-poika on ihan isänsä kopio. Pitkärunkoinen jässikkä  Hurma on utelias kaveri, tulee heti nuuskimaan ja rapsuteltavaksi kun laitumelle menee lehmiä katsomaan. Hurma ja tammikuussa syntynyt Hanna pitäisi jo kohtapuolin ilmoittaa välitykseen..

Hurmaalia on huhtikuussa syntynyt Amalian ensimminen vasikka. Amalia ei vain oikein ymmärtänyt että miten tuon vasikan kanssa pitäisi toimia. Ei ole suostunut Hurmaaliaa imettämään, pakko on ollut laittaa Amalia kiinni ja potkurautoihin. Silti on aikamoisia ongelmia ollut. Amalia lähtee siis vieroituksen jälkeen ikävä kyllä teuraaksi. On tosi ihana ja kiltti lehmä, oikein kesy ja tykkää rapsutteluista. Amaliasta joku saisi kivan lemmikkilehmän (vinks, vinks)  .