Taas alkaa yksi viikonloppu olla takanapäin.. Isäntä on tehnyt pihattorakennusta emoille, täytyy siitä kuvia laittaa myöhemmin.. Nyt on puimassa, omat on puitu, mutta vieraille vielä pitää.. Peruna nostettiin tänään, lapset oli myös oikein innolla mukana, nuorimmaista myöten. Muutaman sankon keräsin viinimarjoja, hyviä ovat kyllä vieläkin. Punaisia viinimarjoja on tosi paljon. Kohta olen 10 sankollista kerännyt, vaan ei nuo paljon näytä puskista vähenevän.. Lapset on ratsastelleet joka päivä, tässäpä poika Jätkän selässä..

Ja nuorimmainen perunapellolla

Neitillä oli oma pieni sankko, mihin keräsi perunoita. Välillä kyllä meinasivat mennä suuhunkin.. Siksi nuo suupielet vähän multaiset. Paljon saatiin perunoita, ehkäpä ne riittää kahdelle perheelle ensi kevääseen asti.

Neitille tuli muuten tänään ikää 1v2kk. Kävele ei vielä muuten kuin tukea vasten, mutta kiipeilee senkin edestä. Heti kun silmä välttää, tai aina ei tarte silmänkään välttää, niin neiti on keikkumassa ruokapöydällä tai siskon tai veikan kirjoituspöydällä. Myös olohuoneen pöytä on aika kiva juttu. Ja sohvilla on kiva kiipeillä niin ylös kuin vaan pääsee. Ulkona myös rattaat on nimenomaan keikkumista ja kiipeilyä varten tehty neitin mielestä. Silmät saisi kyllä olla selässäkin. Muutamia sanoja sanoo, ja on edelleen oikein iloinen ja nauravainen neiti.. Tässä ollaan menossa piiloon siskon koriin..

Siinäpä kulumisia tältä erää.. Huomenna taas töihin ja kouluun